Avís Legal

Informació General

Aquest avís legal regula l’ús del lloc web www.ayxendri.es (d’ara endavant, el “Lloc Web”), del qual és titular JOANA AYXENDRI I GAIRAL (d’ara endavant, el “Titular”), amb domicili al Passatge Mulet 3, 08006 Barcelona, Espanya, i amb número de telèfon 635628755.

Propietat Intel·lectual i Industrial

El Titular posseeix els drets de propietat intel·lectual i industrial del Lloc Web, incloent, sense limitació, tots els drets sobre el programari, textos, imatges, disseny, i altres signes distintius (marques, noms comercials, etc.), subjectes a la legislació espanyola i regulacions internacionals de propietat intel·lectual i industrial. Queda expressament prohibida la reproducció, distribució o difusió dels continguts del Lloc Web sense l’autorització expressa del Titular.

Ús del Lloc Web

L’usuari es compromet a utilitzar el Lloc Web d’acord amb la Llei i aquest Avís Legal, així com amb la moral i bones costums generalment acceptades i l’ordre públic. Es prohibeix l’ús del Lloc Web amb fins il·lícits o lesius contra el Titular o qualsevol tercer, o que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el funcionament normal del Lloc Web.

Responsabilitat

El Titular no es fa responsable dels danys i perjudicis que es poguessin derivar de, a títol enunciatiu i no limitatiu, interpretacions errònies dels continguts, falta de disponibilitat del lloc, transmissió de virus o programes maliciosos en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

Els nostres proveidors en la mida de lo possible faran tot lo que estigui en les seves mans per evitar que Hackers insereixin codi malició en la pàgina web, per qualsevol dubte o consulta podeu dirigir-vos directament a ells al telèfon 667.46.58.68 o a la plana web https://www.aag-ti.com

Modificacions

El Titular es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes al Lloc Web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es presten a través de la mateixa com la forma en la qual aquests apareixen presentats o localitzats en el seu portal.

Legislació Aplicable i Jurisdicció

Aquest Avís Legal es regeix per la legislació espanyola. Per a la resolució de totes les controvèrsies o qüestions relacionades amb aquest Lloc Web o de les activitats en ell desenvolupades, seran competents els Tribunals de Barcelona, Espanya, als quals es sotmeten expressament les parts.

Aquest avís legal va ser actualitzat per última vegada el 16 de febrer de 2024.